RESIDENTIE 'VOETBALHOF'

Op een boogscheut van het centrum van Genk ligt residentie ‘Voetbalhof’.
Een plek met een rijke voetbalgeschiedenis én een mooie toekomst.  Op het vroegere B-plein van KFC Winterslag biedt dit project een thuis aan 35 woningen en 8 appartementen in een diversiteit van woonvormen.

Dit project bestaat uit 8 appartementen , 14 hofwoningen en 4 tuinvilla’s gelegen in Winterslag. Het project is afgewerkt tot en met de chape en is gelegen op enkele minuten van het centrum van Genk en dichtbij belangrijke autosnelwegen.

De hofwoningen zijn allen voorzien van 2 of 3 slaapkamers, met een mogelijke uitbreiding naar meerdere slaapkamers en een extra badkamer of bergruimte op de tweede verdieping. Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren zijn nog zelf te kiezen, geheel naar eigen smaak. Elke hofwoning beschikt over een privétuin.
Autostandplaats en berging in kelder zijn inbegrepen in de prijs! Er kan tevens door zowel de appartementen als door de hofwoningen gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuinzone.

De tuinvilla’s bestaan uit gekoppelde energiezuinige woningen, elk met een privétuin. De woningen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot uitbreiding. Afwerking is volledig zelf te kiezen en alle woningen zijn voorzien van een inpandige garage.

Details:

  • Woningen met privé tuintje en gelegen in een gemeenschappelijke parkzone
  • Energiezuinige woningen met 2 of 3 slaapkamers
  • mogelijkheid tot uitbreiding extra slaapkamers
  • Binnenafwerking nog zelf te kiezen
  • Gedeeltelijke tuinaanleg
  • Enkele minuten van het centrum van Genk

Interesse?
Neem contact op met onze makelaar van dit project.

Makelaar

Onze kwaliteitsbelofte voor jouw woning?

Ontdek erewoord