Kom binnen!

Wij zijn een grote fan van open huizen. Bouwplannen? Dan ben je van harte welkom in één van onze kijkwoningen. Ook onze klanten zelf stellen met plezier hun werf open zodat je met je eigen ogen kan zien hoe onze familiebouwers dagelijks te werk gaan.

Binnenkijken?
Wij ontvangen
je met plezier!

Een persoonlijke rondleiding in onze kijkwoningen door een van onze bouwadviseurs? Neem contact op, wij nemen onze agenda er alvast bij.

Binnenkort krijgen we er trouwens een nieuwe kijkwoning bij. Interesse om de werken te komen volgen? Contacteer ons en we houden je op de hoogte.

Maak afspraak

Kijk je ogen uit tijdens onze openhuisdagen

Hoe ziet een woning volgens onze hoge kwaliteitseisen eruit in de praktijk? Regelmatig stellen we onze kijkwoningen open voor het grote publiek of organiseren we een openhuisdag bij één van onze klanten. Kom elk hoekje van onze woningen ontdekken. Hou onze website in de gaten voor de juiste data!

Contacteer ons Onze events

Laat je inspireren door andere families

Hoe organiseren we onze werken op de werf? Hoe ziet zo’n werf er eigenlijk uit? Kijk letterlijk binnen in onze manier van werken. Meerdere keren per jaar stellen we namelijk een klantenwoning open. Wil je graag een bezoekje brengen? Breng ons op de hoogte, we ontvangen je met plezier.

Breng ons op de hoogte