Drie weekends lang krijg je de kans om met je eigen zintuigen te ontdekken wat we bij Marchetta bedoelen met een kwalitatieve familiewoning. Tijdens onze traditionele Openhuisdagen geven we je volledige inkijk in onze manier van werken.

Dat mag je trouwens heel letterlijk nemen dit jaar, want naast onze twee afgewerkte kijkwoningen stellen we ook de werf van onze derde kijkwoning voor je open. Ontdek zelf wat er allemaal bij een woning in opbouw komt kijken en hoe een Marchetta-werf stap voor stap evolueert in een woning die familiegeluk uitademt.

Wij heten je dus van harte welkom in Herent, waar wij je tonen hoe bouwen op maat, van ontwerp tot en met de binnenafwerking, er in werkelijkheid uitziet. Wij zorgen voor een veilige, coronaproof, maar vooral superpersoonlijke rondleiding door onze bouwadviseurs.

Waar en wanneer mogen we jou verwelkomen?

Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om een concreet tijdstip af te spreken. Inschrijven via de website kan telkens tot vrijdag 12u00. Wil je toch dit weekend nog langskomen? Bel ons dan op het nummer +32 (0)89 38 17 23

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.