Tijdens ons Openhuisweekend op 25 en 26 maart openen wij de deuren van onze twee kijkwoningen in Herent. Zo krijg jij de kans om twee woningen in één keer te bezoeken.

Kijk binnen, stel je bouwvragen aan onze experts en ervaar hoe onze familiebouwers te werk gaan. Laat je inspireren door de gebruikte materialen, kwalitatieve afwerkingsgraad en innovatieve technologieën. Ontdek hoe wij een woning op maat bouwen die familiegeluk uitstraalt.

Kom je langs tijdens ons Openhuisweekend en beslis je daarna om met onze familiebouwers te bouwen? Dan krijg je van ons – bovenop de 10 gratis zonnepanelen – 2 gratis thuisbatterijen en een hybride omvormer** die we koppelen aan je eigen energiemanagementsysteem.

Schrijf je dus snel in*! We gooien onze deuren open van 10u tot 17u. Onze bouwadviseurs ontvangen je graag voor een persoonlijke rondleiding en geven je meer uitleg over bouwen met Marchetta. Welkom!

Tot dan!

  • Gelieve geen speciale karakters te gebruiken in het formulier.

  • Schrijf je nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(*) Inschrijven verplicht zodat we voldoende koffie kunnen voorzien 😉

(**) Actievoorwaarden: Marchetta behoudt zich het recht de actie op elk moment stop te zetten. De actie is geldig voor iedere ondertekende studieopdracht waarvan de eerste afspraak is doorgegaan tussen 27/02/2023 en 31/03/2023. Deze studieopdracht omvat de bouw van een woning tot en met de binnenafwerking. Het is niet mogelijk om het bedrag verbonden aan deze actie anders te investeren dan hier omschreven. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties. Zijn inbegrepen in deze actie: Het pakket hernieuwbare energie bestaande uit 10 PV panelen, 2 thuisbatterijen en een hybride omvormer.