Familiebouwers
sinds 1985

Marchetta is een verhaal van harde werkers. Van familie die bouwt voor families. Van twee broers, Franco en Emilio, die in 1985 samen hun eerste huis opbouwden, vanaf de fundering tot het laatste stopcontact. Zij maakten er een erezaak van om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan, tot in de allerkleinste details.

Van onze familie…

Marchetta - Franco & Emilio
Franco & Emilio

Waarom
familiebouwers?

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Wij willen een plek voor jou en je gezin creëren. Waar jullie momenten delen en herinneringen maken – in stilte of net heel luid. Een thuis waar er gelachen… en soms gehuild wordt.

Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk je gezin voor jou is. En daarom willen wij hetzelfde als jij: het allerbeste.

Dus bouwen wij met heel ons hart aan jullie thuis. Met toewijding en met de beste materialen. Met meer dan dertig jaar ervaring en met onze blik op de toekomst. De toekomst van jouw familie en die van innovaties in de bouw.

Dàt is onze garantie op een duurzame en kwalitatieve woning. Een huis waar jullie gerust over kunnen zijn. Een plek die van jullie is en die er altijd zal zijn. Net zoals jullie voor elkaar. Beloofd, op ons erewoord.

Wij zijn Marchetta, familiebouwers sinds 1985.

… voor jouw familie

Opgegroeid
op de werf

Hun concept werkte. Bouwers bleken steeds meer nood te hebben aan persoonlijke begeleiding. Naarmate de jaren vorderden, groeide het kleine familiebedrijf uit tot een gerenommeerde woningbouwer, altijd met de focus op een zorgzame, open en oprechte aanpak.

Voor Franco’s drie kinderen werd het bedrijf hun tweede thuis. Vakantiejobs op de werf, brochures plooien, uitnodigingen versturen voor de openhuisdagen, weekendwerk aan het onthaal… Ze legden er de basis voor wie ze vandaag zijn: de tweede generatie zaakvoerders met een oprechte passie voor bouwen.

Als afgestudeerde architecte draait Cerina elk woningproject meerdere malen binnenstebuiten. Van verkaveling over gezinswoning tot appartementsgebouwen en groepswoningen. Claudia brengt dankzij haar commerciële en artistieke opleidingen de beste inzichten uit beide werelden samen. En Gianni heeft de werf nooit verlaten. Als hoofd Uitvoering heeft de bouwsector geen geheimen meer voor hem. Die kennis geeft hij ook dagelijks door aan zijn collega’s.

Marchetta - Franco & Emilio
Cerina, Claudia & Gianni