Altijd dicht
in de buurt

Als onze oprichters Emilio en Franco ons één ding leerden, is het dat de service van onze familiebouwers niet beperkt blijft tot tijdens de kantooruren of tussen de vier muren. Van het allereerste gesprek tot zelfs na de definitieve oplevering: snel en gepast handelen zit in het Marchetta-DNA.

Onze service?
Die herken je aan…

een hartelijke
verwelkoming

Tijdens de eerste kennismakingen willen we alles over jouw woondromen te weten komen. Net zoals jij willen wij het beste voor jouw familie. Onze bouwadviseur heet je welkom en toont je alles wat we in huis hebben.

die extra mile,
letterlijk

Wil je een persoonlijke rondleiding door één van onze kijkwoningen? We nemen je met plezier mee op privétour en bezorgen je een antwoord op al je vragen.

een duidelijke
offerte

De grote sterkte van onze offertes? Precisie en transparantie. Geen halve omschrijvingen of onduidelijke termen. Na het overlopen van onze offerte weet je precies wat je mag verwachten en aan welke prijs.

onze hulp met
de papierwinkel

Nog voor de eerste werken plaatsvinden, is er heel wat administratie op komst. Je bouwaanvraag, het regelen van je nutsvoorzieningen of het aanvragen van bepaalde vergunningen? Wij brengen alles voor je in orde.

de dubbele
opvolging

Tijdens de effectieve bouwwerken heb je twee aanspreekpunten. Onze klantenbegeleider en de werfleider. Zij staan doorheen het hele bouwproces in nauw contact met elkaar en zorgen voor een strakke communicatie met onze bouwpartners en leveranciers. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent.

Ons blijvend
engagement

Zelfs na de oplevering houden we ons standby. Onze dienst naservice noteert al jouw vragen en zorgt voor de snelle afhandeling.

Onze partners