Het VTM-programma Huis Gemaakt is terug! Maar dit jaar zal de jury er nét iets anders uitzien. Interieurarchitect Bart Appeltans en vastgoedexpert Béa Vandendael vormen samen met Cerina de jury van het nieuwe seizoen.

In Huis Gemaakt begeleiden de juryleden jonge koppels tijdens de verbouwingen van een huis. De koppels zwoegen en zweten om een leegstaand pand om te toveren tot hun droomhuis. Uiteindelijk kiest de jury één afgewerkt huis uit. Het bijhorende koppel wint het huis dat ze verbouwden. Na drie jaar is Cerina Marchetta een vaste waarde geworden in de jury.

Dit jaar krijgt ze gezelschap van twee nieuwe juryleden: Interieurarchitect Bart Appeltans en vastgoedexpert Béa Vandendael. Dat maakte presentatrice Dina Tersago vandaag bekend.

Cerina Marchetta ziet het nieuwe seizoen al helemaal zitten met Bart en Béa. ‘Ik heb bijzonder veel zin om met deze twee kleppers het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt in te vliegen!’ zegt de familiebouwer. ‘We hebben elkaar ondertussen al ontmoet en het klikt helemaal. Bart en ik, we go way back, want we hebben nog samen in de klas gezeten.’

De uitzendingen van Huis Gemaakt volgen later dit jaar, op VTM.