Al meer dan 4 jaar schittert familiebouwer Katrien als onze administratief dossierbeheerder. Zij zorgt ervoor dat jouw bouwdossier op ieder moment compleet is, zodat de voorbereidingen en werken vlot vooruit blijven gaan. En ook thuis blijft ze graag in beweging.

Geen losse eindjes

Een bouwdossier bestaat uit tientallen, soms zelfs honderden verschillende documenten. Als administratief dossierbeheerder zorgt Katrien ervoor dat elk stuk tijdig en volledig aanwezig is. De akte van de bouwgrond, de plaatsbeschrijving van een aanpalende woning, bouwaanvraagplannen en samenwerkingscontracten, noem maar op.

“Maar er komt nog veel meer bij kijken. Ik zorg er ook voor dat de werf voorzien is van elektriciteit en water en begeleid de bouwers met het in orde brengen van hun definitieve nutsaansluitingen. Denk aan elektriciteit, eventueel een gasaansluiting, maar ook digitale televisie, telefonie en internet.”

Komt de inspectie op bezoek op de werf, dan is het ook Katriens verdienste dat ze hun checklist volledig in het groen kunnen afvinken. Hierin is het haar grote verantwoordelijkheid dat de juiste aannemers en leveranciers zich steeds correct op de afgesproken werven aanmelden.

“Net alsof je met je gezin aan tafel zit”

Tot slot versterkt Katrien familiebouwer Sandra een dag per week aan de receptie. “Ik kom dagelijks met enorm veel collega’s en partners in contact en dat geeft een fijn gevoel. Vooral omdat het er bij ons heel familiaal aan toegaat. Het voelt echt aan als thuiskomen.”

“Zeker tijdens de gezellige ontbijtmeetings die regelmatig op het programma staan of simpelweg wanneer we een praatje slaan aan het koffieapparaat. Die losse, ongedwongen sfeer maakt het hier enorm fijn om te werken.”

Een bouwdossier bestaat uit tientallen, soms zelfs honderden verschillende documenten. Als administratief dossierbeheerder zorgt Katrien ervoor dat elk stuk tijdig en volledig aanwezig is.

“Iedere dag op wandel met de mama”

Wat zorgt bij Katrien buiten de werkuren voor de blije momentjes? “Echt specifieke hobby’s heb ik niet, maar ik maak wel elke dag een grote toer met de hond. Mijn moeder woont heel dichtbij en dan gaan we samen op pad. Het is ons dagelijks samenkomstmomentje waar ik elke dag naar uitkijk.

“En voor de rest: eten! Dat is de rode draad in huis. Mijn man en ik zijn echte bourgondiërs, dus koken en samen tafelen staat helemaal bovenaan ons prioriteitenlijstje. Zeker wanneer er steak au poivre met frietjes op het menu staan (lacht).”

Family Time!

Wat is je lievelingsplekje in huis?

 “Misschien heel cliché, maar mijn zetel in mijn knusse inhammetje in de woonkamer. Dat is mijn oase van rust. Het is het eerste plekje waar ik naartoe ga wanneer alles opgeruimd en afgewassen is. Zeker met een goeie Netflix-film of -serie erbij. Daar kunnen mijn man en ik helemaal in opgaan.”

Aan welk gezinsmoment hecht je het meest belang?

“Samen aan tafel zitten. We proberen elke middag en avond samen te eten. We wonen allebei ook heel dicht bij het werk. Dan praten we over onze ervaringen en plannen.”

“Maar ik kijk er ook echt naar uit om er samen op uit te trekken. We gaan bijvoorbeeld elk najaar met de hond naar Zeeland, om de bouwbatterijen helemaal op te laden. Dat is intussen een leuke gezinstraditie geworden.”

Wat zijn je leukste familieherinneringen uit je kindertijd?

“Ik denk vooral met veel plezier terug aan de zomervakanties als kind. We trokken geregeld naar Zuid-Frankrijk of Spanje met de auto, en ook mijn oma en opa sloten vaak aan. Zo’n momenten wil ik ook graag met mijn gezin beleven en blijven beleven.”

Leer onze familiebouwers van dichtbij kennen!

Bouwplannen in het vooruitzicht? Bij Marchetta bouwen we iedere woning met één doel: onvergetelijke herinneringen creëren en delen. Dat begint wat ons betreft al bij de eerste ontmoeting.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze bouwadviseurs en laten we het hebben over jouw bouwdromen, hoe vaag of concreet ze ook zijn. We geven jouw toekomstige familiewoning graag mee vorm.