Een vrij nieuwe functie bij Marchetta, maar wel eentje die het woonavontuur van onze bouwers nog een heel stuk leuker maakt: de klantenbegeleider. De familiebouwer die deze missie met verve op zich neemt, is Lore. Zij stelt zich met plezier aan je voor.

Als er iemand bij Marchetta is die jouw bouwdossier vanbinnen en vanbuiten kent, is het wel onze klantenbegeleider Lore. Haar persoonlijke missie: ervoor zorgen dat iedereen alle informatie in handen heeft om er een vlot bouwproject van te maken. En vooral dat jij helemaal zen aan de start van jouw werf verschijnt.

“Hier is mijn gsm-nummer”

“Vanaf het moment dat de handtekeningen onder de samenwerking staan, neem ik het over van de bouwadviseur, de allereerste contactpersoon van onze bouwers. Daarna ben ik zo’n tien maanden lang hun vaste contactpersoon, totdat de werf effectief van start gaat.”

“Kort samengevat kunnen bouwers gedurende die periode voor letterlijk alles bij mij terecht. Ze krijgen mijn gsm-nummer en mogen me altijd rechtstreeks opbellen. Bijvoorbeeld als ze vragen hebben over de bouwplanning, over details in hun bouwdossier, of er bepaalde dingen technisch mogelijk zijn, noem maar op. Ik begeleid hen ook met de binnenafwerking en sta hen bij met praktisch advies doorheen onze hele samenwerking.”

“Familie is ook altijd dichtbij”

“Het belangrijkste is dat bouwers weten dat ik er niet ben om dingen te verkopen. Mijn rol is om zowel hen als alle betrokken collega’s en aannemers zo goed mogelijk te informeren en bij te praten. Zodat alle afspraken en deadlines gerespecteerd worden.”

“Met de functie van klantenbegeleider willen we de bouwers het gevoel geven dat ze op elk moment bij ons terecht kunnen. Familie staat altijd klaar om te helpen, hetzelfde geldt voor onze familiebouwers. We staan er ook op om altijd een eerlijk en duidelijk antwoord te geven op hun vragen. Geen halve communicatie, dus ook geen onaangename verrassingen.”

Hoe ziet een volledig bouwavontuur eruit bij Marchetta?

Beslis je om samen te werken met Marchetta? De klantenbegeleider is een zeer belangrijke schakel bij de bouw van jouw familiewoning. Tijdens je bouwproject zul je echter nog een aantal andere belangrijke familiebouwers ontmoeten die zich ten volle voor jou zullen inzetten.

Leer onze werkwijze beter kennen of download onze gratis inspiratiefolder en ontdek de bouwverhalen van tal van andere bouwers.

Wil je al eens vrijblijvend bij ons op de koffie komen? Je bent van harte welkom in onze pas gerenoveerde thuisbasis in Genk. Maak hier jouw afspraak en tot snel!

Bouwcalculator: Bereken de kostprijs van je toekomstige woning

Bereken het hier