De plaatsing van de ramen, voor velen hét moment waarop hun woning echt definitief vorm krijgt. Of je nu voor houten, pvc of aluminium ramen kiest, bij Marchetta ben je allesbehalve beperkt in je keuzes. Dat is omdat we onze partners met zorg uitkiezen. Bovendien plaatsen we élk raam standaard met triple beglazing.

3 vaste partners

Onze grote sterkte en jouw groot voordeel als bouwheer? Wij werken samen met drie vaste partners die zowel beschikken over houten, pvc als aluminium ramen. Zelfs hybride profielen – hout in combinatie met aluminium – behoren tot de mogelijkheden.

Bovendien werken deze partners op hun beurt enkel samen met gerenommeerde Europese A-merken. Jij weet dus perfect welke weg jouw ramen hebben afgelegd. 

Niet alleen kunnen we je dankzij deze samenwerkingen een zo breed mogelijk aanbod aan raamafwerkingen aanbieden. Ook de goede opvolging blijft verzekerd dankzij onze nauwe contacten met de klantendiensten van zowel onze leveranciers als die van de fabrikanten.

 

Triple beglazing als standaard

Sterke en kwaliteitsvolle profielen: check! Bovendien voorzien we elk raamprofiel van driedubbele beglazing. Hiermee zijn we ver voor op de vereiste isolatienormen voor buitenschrijnwerk. Zonder dat dit een impact heeft op jouw vooropgesteld totaalbudget.

pvc of aluminium ramen Wij nemen het volledige traject voor je in handen: van het opvragen van de offertes tot en met de uiteindelijke plaatsing.

Extra aandacht voor de details

Bij de keuze van jouw houten, pvc of aluminium buitenschrijnwerk laten we niets aan het toeval over. Wij nemen het volledige traject voor je in handen: van het opvragen van de offertes tot en met de uiteindelijke plaatsing.

Daarbij verliezen we op geen enkel moment het totaalplaatje uit het oog:

  • Heb je op bepaalde plaatsen in huis nood aan extra veiligheidsopties?
  • Integreer je best meteen zonwering of voorzien we de mogelijkheid voor later?
  • Zit de luchtdichtheid overal goed?

Wil je trouwens graag een bezoekje brengen aan één van onze leveranciers? In je zoektocht naar info of inspiratie is er altijd een showroom in de buurt. Wij boeken graag een afspraak voor je met onze vertrouwde contactpersoon.

 

Ramen geplaatst? Kwaliteitscheck!

Marchetta staat niet alleen in voor de volledige coördinatie van jouw buitenschrijnwerk. We voorzien ook tijdens elk project een kwaliteitscontrole na de plaatsing. Onze werfleider en architect nemen je mee op ronde doorheen je bouw.Op deze manier brengen we eventuele plaatsingsfouten of beschadigingen duidelijk in kaart. Zo bestaan er geen discussies bij eventuele schadegevallen in een latere fase van de bouw en kunnen we – indien nodig – snel de nodige aanpassingen aanvragen.

 

Houten, pvc of aluminium ramen: bekijk meer referenties

Ongeacht de keuze die je straks maakt, bij Marchetta heb je de keuze uit tal van afwerkingen. Wil je ons werk ook eens van dichtbij bekijken? Wij delen met plezier een aantal referenties met je. Of heb je nog vragen voor ons? Contacteer ons en we bezorgen je snel de nodige info.