Familie
Desal-Hotterbeeckx

Eén ding wist de familie Desal-Hotterbeeckx van in het begin: ze zouden bouwen én de werken uitbesteden. In Holsbeek bouwden we voor hen een halfopen woning vol licht en ruimtegevoel.

Familieportret

“Waarom we absoluut met een bouwfirma wilden samenwerken? Voor ons was het belangrijk dat de werken perfect op elkaar zouden aansluiten en we op die manier onaangename vertragingen of verrassingen zouden vermijden.”

“Bovendien primeerde voor ons de kwaliteit, niet zozeer de prijs. We wisten dat we voor bepaalde zaken een meerprijs konden verwachten, maar de mensen van Marchetta gaven sinds dag één perfect aan wat er zou volgen.”

 

“Bovendien primeerde voor ons de kwaliteit”

 

Hun plek voor familiegeluk

De invulling van de woning bleek snel klaar en duidelijk, al wachtte ons nog een stevige bouwkundige uitdaging. Maar dat pakten ze bij Marchetta perfect aan. Door het niveauverschil tussen straat en achtertuin, moesten we namelijk ook binnen met niveaus spelen. De inkomhal en garage bevinden zich daarom op straatniveau, de rest van het gelijkvloers op tuinniveau.

Op het gelijkvloers bevinden zich een keuken, berging, leefruimte, bureau en speelruimte. Alles is erg open, zeker dankzij de extra hoge plafonds. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers met een badkamer terug voor de kinderen, aangevuld met een apart gedeelte met een dressing, slaapgedeelte en badkamer voor de ouders. Op zolder is er tot slot nog voldoende plaats voor een berging en een fitnessruimte.

Meer realisaties bekijken en inspiratie opdoen?

Inspiratiefolder

Benieuwd hoe we deze woondroom waarmaakten?

Ontdek werkwijze