Familie
Vercruyssen-Poelmans

Maak kennis met de familie Vercruyssen-Poelmans uit Herent. Het gezin met twee kinderen had zijn zinnen gezet op een moderne woning met twee streepjes voor op energetisch vlak.

Familieportret

Oorspronkelijk ging het gezin op zoek naar een volledig instapklare woning, maar na enkele jaren viel hun oog op een mooi gelegen verkaveling. Door het drukke gezinsleven en dito jobs zagen ze het niet meteen zitten om zelf hun bouwavontuur op poten te zetten en uit te stippelen.

“Het eerste contact met de bouwadviseur verliep heel aangenaam. We werden hartelijk ontvangen in een van de kijkwoningen van Marchetta en kregen er een antwoord op al onze vragen. We hadden meteen een goed gevoel.”

 

“We werden hartelijk ontvangen in een van de kijkwoningen van Marchetta. We hadden meteen een goed gevoel.”

 

Hun plek voor familiegeluk

Energiezuinig bouwen was een must voor de familie Vercruyssen-Poelmans. Hun moderne woning met grote leefruimte en open keuken rustten we – zoals altijd – uit met onder meer driedubbele beglazing en een vloerverwarming met warmtepomp. Zo klokten we – naar even goede gewoonte – af op een E-peil van minder dan 20. Binnen de afgesproken termijn en het vooropgestelde budget.

Meer realisaties bekijken en inspiratie opdoen?

Inspiratiefolder

Benieuwd hoe we deze woondroom waarmaakten?

Ontdek werkwijze