Familie
Broes-Peeters

Met zijn vieren zijn ze, het gezin Broes-Peeters uit Kampenhout. Om een zo ontspannen mogelijk bouwavontuur aan te gaan, klonken ze met ons op een geweldige samenwerking. En zo geschiedde!

Familieportret

 Eerst wilde het gezin zelf een droomwoning bouwen, maar met de start van een eigen zaak en de komst van een eerste kindje, moesten ze deze plannen opbergen. Een eerste kennismaking met Marchetta tijdens een bouwbeurs leidde tot de geschikte oplossing.

“Al snel werd duidelijk dat samenwerken met een totaalaannemer ons pakken stress, tijd en geld zou besparen. We kregen meteen een realistisch beeld van ons budget en dat deed ons de knoop vol vertrouwen doorhakken.”

 

“Voor ons is er van begin tot eind 100% duidelijkheid geweest over de kostprijs.”

 

Hun plek voor familiegeluk

Het koppel koos uiteindelijk voor een pastoriewoning met zowel klassieke als moderne toetsen.

“Ook het bouwproces zelf verliep helemaal naar wens. Veranderde er in tussentijd toch iets in vergelijking met het lastenboek, dan werd dit pas uitgevoerd na schriftelijk akkoord. Bij elke zelf aangevraagde wijziging ontvingen we een bijlage voor bijkomende of verminderde uitgaven, die we dan moesten goedkeuren. Voor ons is er van begin tot eind 100% duidelijkheid geweest over de kostprijs.”

Meer realisaties bekijken en inspiratie opdoen?

Inspiratiefolder

Benieuwd hoe we deze woondroom waarmaakten?

Ontdek werkwijze